Speciale evenementen

Onze Evenementen

Café de Peppel organiseert op regelmatige basis speciale evenementen. Je kunt genieten van geweldige live muziek of beleef met je vrienden de mooiste voetbalwedstrijd van je favoriete club. Bovendien heeft de Peppel ook zijn eigen dartclub, de Peppel 65. Je kunt daarom ook gebruik maken van het dartbord dat aanwezig is. Hieronder vindt je de evenementen die we binnenkort houden.

Disco Ohio

Voormalig ‘Disco OHIO’ style

Krijg je dat speciale gevoel als je terug denkt aan de tijd dat je de “Disco’s” bezocht? Kom dan naar Cafe de Peppel, DJ Egbert draait die fantastische muziek van de jaren tachtig en begin negentiger jaren. De typische stijl van Disco Ohio in Enschede in die tijd. De stijl wordt SwingBeat, wat HipHop en onvervalste Disco, heel gevarieerd.

Dag(en)

:

Uur(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

Zaterdag 17 februari, vanaf 22:00 in cafe de peppel
Hartenjagen

Paas Hartenjagen

Ben jij ook zo’n fanatieke kaartspeler die altijd wil winnen? Sla dan je slag bij het Paas Hartenjagen Toernooi. De kosten voor deelname bedragen slechts EUR 5,- daarbij is een drankje inbegrepen. Inschrijven kan niet alleen online, maar ook bij Cafe de Peppel. De eerste prijs bedraagt de helft van het totale inschrijfgeld.

Dag(en)

:

Uur(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

Zaterdag 31 maart, vanaf 20:00 in cafe de peppel
The Govenant

The Govenant

The Govenant is een zeer getalenteerde DIY-band, sinds 1988. Het is een live rockband met een rijke geschiedenis getuige hun eigen originele nummers met daarbij extroverte optredens. Als gevolg daarvan kenmerkte Muziekkrant Oor hen als: “de laatste originele Nederlandse undergroundband”.

Dag(en)

:

Uur(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

Vrijdag 6 april, vanaf 22:00 in cafe de peppel
Killer and teh Cool Cats

Killer and the Cool Cats

Killer and the Cool Cats maken onvervalste Rock and Roll in de stijl van Jerry Lee Lewis. Ruige, stevige, stampende Rock and Roll, waarbij de piano met handen en voeten wordt bespeeld. De bekende Rock and Roll nummers komen voorbij zoals Johnny B. Goode, Jailhouse Rock en natuurlijk Great Balls of Fire.

Dag(en)

:

Uur(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

Vrijdag 25 mei, vanaf 20:00 in cafe de peppel
Footer opvulling

Bel ons
+31 6 221 25 238

 

Logo Café de Peppel

Adres
Pastoriestraat 23
7551 DJ Hengelo

© Copyright 2017 Café de Peppel – All rights reserved.

Adres
Pastoriestraat 23
7551 DJ Hengelo

Bel ons
+31 6 221 25 238

 

© Copyright 2017 Café de Peppel – All rights reserved.